Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

Reteta Banuti de ciocolata cu fructe uscate si nuci
retete deserturi bio

Ingrediente

Ingrediente: pentru 13 bucati

Pentru banutul de ciocolata:

 

Pentru topping:

 

Detalii:

  • timp de preparare: 20 minute

  • timp de stat la frig: 2 ore

  • produs vegan, fara soia, lactoza, gluten

  • reteta pentru sarbatorile de Craciun

  • se pregateste repede

  • gustare

 

Mod de preparare:

Se aseaza hartie de copt intr-o tava. Se amesteca glazura topita cu zaharul de flori de cocos, vanilie si cu sarea. Optional se poate adauga ulei de cocos sau unt de cacao pentru a se obtine o structura mai cremoasa.Se taie aluatul in bucatele mici , se formeaza banuti peste care se pune o cireasa de ciocolata, cate o lingura de fructe uscate, nuci dupa care se introduce in frigider timp de minim 1 ora.

La aceasta reteta am folosit

Zahar din flori de nuca de cocos
Pudra de Bourbon vanilie bio macinata NOP
Sare de atlantic fina
Ulei de cocos bio virgin
Unt de cacao bio vegan
Curmale bio fără sâmburi Deglet Nour
Fulgi de migdale bio
Sfărâmătură caju mare HIH
Caise bio intregi dulci Demeter
Stafide bio

Alte retete de deserturi bio

30-01-2022

Batoane cu unt de arahide

Urmariti etapele intocmai pentru a prepara batoanele bio cu unt de arahide. Preincalziti cuptorul [...]

23-01-2022

Tortteles cu crema Samba bio

Preparare desert delicios cu crema Samba rapunzel bio. Incepeti prin a preincalziti cuptorul la [...]

DISCOUNT
2%
la comenzi
mai mari de 300lei
DISCOUNT
3%
la comenzi
mai mari de 500lei
DISCOUNT
4%
la comenzi
mai mari de 750lei
DISCOUNT
5%
la comenzi
mai mari de 1000lei

Retete bio Rapunzel

transport gratuit

Transport GRATUIT!
la comenzi mai mari de 200lei

livrare din stoc

Livrare din stoc
24/48 ore

Wir machen Bio aus Liebe.

smartart.ro