Reteta Briose cu Macadamia
retete prăjituri bio
pentru 12 brioşe
- 150g cremă Macadamia RAPUNZEL
- 3 albuşuri de ou
- 50g de zahăr pudră
- 35g de nuci de Macadamia RAPUNZEL
- 20g merişor RAPUNZEL
- făină de grâu
- 1 linguriţă coajă de lămâie
- zahăr pudră pentru pudrat la urmă
Timp de preparare: 20 min
Preparare:
Albuşurile de ou se bat spumă şi se adaugă zahărul pudră. Nucile de Macadamia tocate fin se amestecă cu făină, merişor şi coajă de lămâie şi se adaugă în crema Macadamia. Albuşul bătut spumă se amestecă cu atenţie în compoziţie.
Formele de hârtie se pun în tava specială pentru brioşe şi se distribuie aluatul în ele.
Se coace în cuptor la 180oC timp de 15-18 minute. După răcire se presară cu zahăr pudră.
Timp de preparare 20 minute
Alte retete de prăjituri bio
19-12-2021
Biscuiti cu migdale bio, fulgi de nea
Mod de preparare : cca. 90 bucati Se cerne faina, se amesteca cu praful de copt si se adauga [...]
05-09-2021
Aluat fraged bio pentru tarte si placinte
Mod de preparare: Se amesteca sarea cu faina cu ajutorul unui robot de bucatarie. Grasimea Palmo se [...]