Reteta Caise cu iaurt de migdale
retete deserturi bio

Ingrediente
  • 30 g de zahăr din trestie Cristallino RAPUNZEL
  • 30 g felii de migdale RAPUNZEL
  • 8 caise soft bio RAPUNZEL
  • 500 g iaurt grecesc
  • coaja de la 1 lămâie
  • 1 lingură de suc de lămâie
  • 1 lingură de gem de migdale bio RAPUNZEL
  • 1 lingură de sirop de artar

4 porţii

Timp de preparare: 15 min

Preparare:
Zahărul din trestie se topeşte la foc mic într-o tigaie, se adaugă feliile de migdale şi se prăjesc până când se lipesc.
Compoziţia se lasă pe un tocător la răcit.
Caisele se taie felii şi se aranjează pe farfurii de desert. Se amestecă iaurtul cu coaja de lămâie rasă, precum şi cu restul de ingrediente şi se întinde pe caise. Amestecul din migdale şi zahăr se taie cu un cuţit şi se presară pe desert.

Sfat: este foarte bun şi ca mic dejun! Are un gust delicios cu fructe de pădure proaspete!

La aceasta reteta am folosit

Caise soft bio
Sirop de arţar bio grad A deschis, uşor

Alte retete de deserturi bio

06-05-2018

Banuti de ciocolata cu fructe uscate si nuci

Detalii: timp de preparare: 20 minute timp de stat la frig: 2 ore produs vegan, fara [...]

18-07-2017

Tort cu alune

Timp de preparare: 15 min Preparare: Sâmburii de alune bio măcinaţi se amestecă cu coaja [...]

DISCOUNT
4%
pentru comenzi
mai mari de 300lei
DISCOUNT
5%
pentru comenzi
mai mari de 500lei
DISCOUNT
6%
pentru comenzi
mai mari de 750lei
DISCOUNT
7%
pentru comenzi
mai mari de 1000lei

Transport GRATUIT!
la comenzi mai mari de 200lei

Comanda minima
50 lei

Livrare
24/48 ore

Retete bio Rapunzel

Wir machen Bio aus Liebe.

smartart.ro