Reteta Caise cu iaurt de migdale bio
retete deserturi bio
- 30 g de zahăr din trestie Cristallino RAPUNZEL
- 30 g felii de migdale bio RAPUNZEL
- 8 caise soft bio RAPUNZEL
- 500 g iaurt grecesc
- coaja de la 1 lămâie
- 1 lingură de suc de lămâie
- 1 lingură de pasta de migdale bio RAPUNZEL
- 1 lingură de sirop de artar
Preparare:
Zahărul bio din trestie se topeşte la foc mic într-o tigaie, se adaugă feliile de migdale şi se prăjesc până când se lipesc.
Compoziţia se lasă pe un tocător la răcit.
Caisele se taie felii şi se aranjează pe farfurii de desert. Se amestecă iaurtul cu coaja de lămâie rasă, precum şi cu restul de ingrediente şi se întinde pe caise. Amestecul din migdale şi zahăr se taie cu un cuţit şi se presară pe desert.
Sfat: este foarte bun şi ca mic dejun! Are un gust delicios cu fructe de pădure proaspete!
4 porţii
Timp de preparare: 15 min
Alte retete de deserturi bio
30-01-2022
Batoane cu unt de arahide
Urmariti etapele intocmai pentru a prepara batoanele bio cu unt de arahide. Preincalziti cuptorul [...]
23-01-2022
Tortteles cu crema Samba bio
Preparare desert delicios cu crema Samba rapunzel bio. Incepeti prin a preincalziti cuptorul la [...]