Reteta Desert Pina-Colada bio
retete deserturi bio
Ingrediente
- 300 ml frişcă de soia sau (frişcă din lapte de vacă)
- 3 linguri de nucă de cocos rasă RAPUNZEL
- 1 lingură zahăr din trestie bio RAPUNZEL RAPADURA
- 1 pachet de bucăţele de ananas RAPUNZEL
- căpşuni proaspete şi ananas proaspăt pentru decor
Pentru 2 persoane
Preparare:
Se bate frişca. Se amestecă cu grijă nuca de cocos rasă şi zahărul bio. Ananasul bio uscat se taie în fâşii subţiri. Puneţi straturi în pahare de sticlă şi decoraţi cu căpşuni.
Alte retete de deserturi bio
30-01-2022
Batoane cu unt de arahide
Urmariti etapele intocmai pentru a prepara batoanele bio cu unt de arahide. Preincalziti cuptorul [...]
23-01-2022
Tortteles cu crema Samba bio
Preparare desert delicios cu crema Samba rapunzel bio. Incepeti prin a preincalziti cuptorul la [...]