Reteta Mere coapte cu merişor şi marţipan
retete deserturi bio

Ingrediente
  • 3 mere
  • 100g migdale California bio RAPUNZEL
  • 50g merişor bio RAPUNZEL
  • 5 linguriţe zahăr din trestie RAPUNZEL RAPADURA
  • 4-5 linguri ulei pentru prăjit bio RAPUNZEL
  • 1 pachet de frişcă de soia
  • 3 linguri cremă de migdale RAPUNZEL
  • 100g picături schoko amărui RAPUNZEL


pentru decor:

  • beţigaşe de migdale RAPUNZEL
  • merişor RAPUNZEL

2 porţii

Timp de preparare: 45 min

Preparare:
Foarte gustos si un desert excelent pentru cina de Crăciun!

Se bate frişca şi se amestecă apoi cu un tel crema de migdale.

Într-un mixer puternic tocaţi migdalele cu merişorul, zahărul din trestie şi uleiul de gătit până obţineţi o masă omogenă. Se dă timp de 10 minute în congelator. Se spală merele şi se îndepărtează cotorul. Se încinge cuptorul la 180 ° C. Din compoziţia de merişor şi marţipan formaţi cu mâinile nişte forme alungită cu care umpleţi merele. Acestea se coc aproximativ 15 minute pe o tavă căptuşită cu hârtie de copt. Picăturile de ciocolată se topesc pe o baie de aburi şi se decorează apoi merele. Se serveşte cu merişor, migdale şi cremă de migdale cu smântână.

La aceasta reteta am folosit

Merisor bio
Ulei bio pentru copt si prajit
Picaturi de ciocolata delicat amaruie HIH

Alte retete de deserturi bio

06-05-2018

Banuti de ciocolata cu fructe uscate si nuci

Detalii: timp de preparare: 20 minute timp de stat la frig: 2 ore produs vegan, fara [...]

18-07-2017

Tort cu alune

Timp de preparare: 15 min Preparare: Sâmburii de alune bio măcinaţi se amestecă cu coaja [...]

DISCOUNT
4%
pentru comenzi
mai mari de 300lei
DISCOUNT
5%
pentru comenzi
mai mari de 500lei
DISCOUNT
6%
pentru comenzi
mai mari de 750lei
DISCOUNT
7%
pentru comenzi
mai mari de 1000lei

Transport GRATUIT!
la comenzi mai mari de 200lei

Comanda minima
50 lei

Livrare
24/48 ore

Retete bio Rapunzel

Wir machen Bio aus Liebe.

smartart.ro