Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

Reteta Plăcintă cu prune
retete prăjituri bio

Ingrediente
  • 150g brânză de vaci
  • 6 linguri lapte
  • 6 linguri ulei de floarea-soarelui uşor RAPUNZEL
  • 75g de zahăr din trestie RAPUNZEL
  • 1 pliculeţ  zahăr vanilat RAPUNZEL
  • 1 praf sare de mare RAPUNZEL
  • 300g faina de grau
  • 1 pliculet praf de copt
  • aprox. 1500g prune
  • 100g beţigaşe de migdale RAPUNZEL

Preparare:
Se scurge brânza de vaci. Se amestecă apoi cu lapte, ulei, zahăr brun, zahăr vanilat şi sare. Jumătate din cantitatea de făină se amestecată cu praful de copt şi se adaugă lingură cu lingură în aluat. Restul de făină se frământă în aluat. Încingeţi cuptorul la 200-250°C.

Aluatul se întinde pe o tavă unsă în prealabil cu ulei. Prunele înjumătăţite şi fără sâmburi se distribuie uniform deasupra aluatului. Beţigaşele de migdale se presară deasupra prunelor, iar prăjitura se coace 20-25 de minute.

Timpul de coacere: 20-25 de minute la 200-225°C

La aceasta reteta am folosit

Alte retete de prăjituri bio

19-12-2021

Biscuiti cu migdale bio, fulgi de nea

Mod de preparare : cca. 90 bucati Se cerne faina, se amesteca cu praful de copt si se adauga [...]

05-09-2021

Aluat fraged bio pentru tarte si placinte

Mod de preparare: Se amesteca sarea cu faina cu ajutorul unui robot de bucatarie. Grasimea Palmo se [...]

DISCOUNT
2%
la comenzi
mai mari de 300lei
DISCOUNT
3%
la comenzi
mai mari de 500lei
DISCOUNT
4%
la comenzi
mai mari de 750lei
DISCOUNT
5%
la comenzi
mai mari de 1000lei

Retete bio Rapunzel

transport gratuit

Transport GRATUIT!
la comenzi mai mari de 200lei

livrare din stoc

Livrare din stoc
24/48 ore

Wir machen Bio aus Liebe.

smartart.ro