Reteta Prăjituri crocante cu ciocolată şi arahide
retete prăjituri bio
- 300g ciocolată amăruie (neagră) RAPUNZEL
- 100g gem de alune Peanutbutter Crunchy RAPUNZEL
- 150g fulgi de grâu organici
Preparare:
Ciocolata neagră se topeşte la foc mic. Apoi se adaugă untul de arahide bio şi se amestecă până când compoziţia este topită complet.
Se ia compoziţia de pe foc şi se adaugă fulgii de grâu ecologici. Compoziţia se pune într-un vas de chec tapetat cu hârtie de copt şi se nivelează cu o lingură. Se lasă aprox. 30 de minute să se răcească şi se taie cu un cuţit ascuţit în bucăţi.
Alte retete de prăjituri bio
19-12-2021
Biscuiti cu migdale bio, fulgi de nea
Mod de preparare : cca. 90 bucati Se cerne faina, se amesteca cu praful de copt si se adauga [...]
05-09-2021
Aluat fraged bio pentru tarte si placinte
Mod de preparare: Se amesteca sarea cu faina cu ajutorul unui robot de bucatarie. Grasimea Palmo se [...]