Reteta Sandwich bio cu somon cu morcovi
retete mic dejun bio
Ingrediente
Pentru 10 sandwich-uri
• morcovi 600g
• 5 linguri de sare
• 3 linguri de ulei bio
• 1 lingură de otet bio
• 1 1/2 linguri de fum lichid
• 2 ceapa
• 1/2 buchet de mărar
• 10 felii de pâine
• 4 lingurițe maioneza bio in tub
• 5 linguri de sare
• 3 linguri de ulei bio
• 1 lingură de otet bio
• 1 1/2 linguri de fum lichid
• 2 ceapa
• 1/2 buchet de mărar
• 10 felii de pâine
• 4 lingurițe maioneza bio in tub
Dificultate in preparare: usor
Timp de pregătire aproximativ 20 minute, timp de așteptare aproximativ 10 ore
Spalati morcovii si frecatii cu 3 lingurițe de sare, astfel încât să fie acoperiți pe toate părțile. Ii puneti la cuptor la 200°C timp de 45-60 minute. Cojiți morcovii când sunt încă calzi și tăiați lung în fâșii. Amestecați o marinată cu sare, ulei, oțet, fum lichid și puneți morcovii în ea cel puțin peste noapte (mai bine mai mult). Tăiați ceapa în inele subțiri. Întindeți pe feliile de paine maioneza bio si așezați somonul, morcovul felii și garnisiți cu ceapă și mărar.
Alte retete de mic dejun bio
16-01-2022
Terci cu hrisca bio
Se amesteca pasta de migdale bio cu apa, amesteand cu telul sau cu ajutorul unui mixer. Se ia [...]
26-09-2021
Clatite bio cu naut
Mod de preparare: Cu ajutorul unui tel se amesteca faina de naut bio cu apa, ceapa, chilii si [...]