Reteta Supa crema cu ceapa caramelizata si patrunjel
retete supe bio
- 1-2 painici taiate in forma de cubulete
- 2 linguri de ulei de prajit si copt Rapunzel
- 1 lingura de sirop de artar grad A
- 3 cepe taiate in felii subtiri
- 800ml apa mineral plata
- 60g pasta de migdale alba Rapunzel
- 2 lingurite cu varf supa Rapunzel
- 1 legatura patrunjel tocat
- sare de mare
- piper negru macinat
Timp de preparare: 20 min
Timp de coacere: 7 min
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 220 gr C.Painicile taiate in forma de cubulete se aseaza pe o hartie de copt si se introduc in cuptorul incins, pe sina mijlocie si se coace aproximativ 7 min.
Se pune uleiul prajit intr-o oala mare, se incinge dupa care se adauga ceapa care se caleste mediu. Se adauga siropul de artar , se lasa la caramelizat 20 s si se condimenteaza cu sare si piper. Se mai adauga apa, pasta de migdale, supa si se fierbe inca 2 minute. Se adauga patrunjelul si se condimenteaza supa cu sare si piper dupa gust.
Cubuletele de paine se introduc in supa si se serveste imediat.
Alte retete de supe bio
12-12-2021
Curry bio cu linte si dovleac
Mod de preparare: Un curry fin şi echilibrat cu linte, proaspăt şi uşor, cu accente picante Se [...]
19-08-2020
Supa bio exotica cu cartofi
Curatati cartofii, ceapa, merele si le taiati in bucatele mici. Încălziți uleiul [...]