Reteta Supa crema cu ceapa caramelizata si patrunjel
retete supe bio

Ingrediente

Timp de preparare: 20 min

Timp de coacere: 7 min

Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 220 gr C.Painicile taiate in forma de cubulete se aseaza pe o hartie de copt si se introduc in cuptorul incins, pe sina mijlocie si se coace aproximativ 7 min.

Se pune uleiul prajit intr-o oala mare, se incinge dupa care se adauga ceapa care se caleste mediu. Se adauga siropul de artar , se lasa la caramelizat 20 s si se condimenteaza cu sare si piper. Se mai adauga apa, pasta de migdale, supa si se fierbe inca 2 minute. Se adauga patrunjelul si se condimenteaza supa cu sare si piper dupa gust.

Cubuletele de paine se introduc in supa si se serveste imediat.

La aceasta reteta am folosit

Sirop de arţar bio grad A deschis, uşor
Pasta alba de migdale ecologica
Supa clara fara drojdie  500g
Piper negru macinat ecologic

Alte retete de supe bio

24-01-2019

Supa bio cu barba caprei si pastarnac

Detalii: 35 min Produs vegan, cald, repede de preparat Pentru servit: 2 linguri otet Aceto [...]

18-07-2017

Supă de legume cu nucă de cocos

4 porţii Preparare: Amestecaţi cu o zi înainte 600 ml de apă clocotită cu fulgi de nucă [...]

DISCOUNT
4%
pentru comenzi
mai mari de 300lei
DISCOUNT
5%
pentru comenzi
mai mari de 500lei
DISCOUNT
6%
pentru comenzi
mai mari de 750lei
DISCOUNT
7%
pentru comenzi
mai mari de 1000lei

Transport GRATUIT!
la comenzi mai mari de 200lei

Comanda minima
50 lei

Livrare
24/48 ore

Retete bio Rapunzel

Wir machen Bio aus Liebe.

smartart.ro