Reteta Supa bio exotica cu cartofi
retete supe bio
Pentru 4-6 persoane
- 500g cartofi
- 50g ceapă
- 1 măr
- 2-3 linguri ulei neutru rapunzel
- 1 lingură de zahăr
- 3 linguri de curry de nucă de cocos bio
- 1,2 litri de supa de legume bio
- 200ml lapte de cocos bio Rapunzel
Curatati cartofii, ceapa, merele si le taiati in bucatele mici.
Încălziți uleiul într-o cratiță și lăsați ceapa să abureasca bine la foc mediu. Adăugați zahăr și 1 lingură de curry de nucă de cocos și caramelizați scurt.
Adaugati supa si cuburile de cartofi. De îndată ce începe să se fierbe, se adaugă cuburile de mere și se fierbe aproximativ 20 de minute la foc mediu.
Adăugați laptele de nucă de cocos și mai fierbeți încă 10 minute.
Se blenduieste și condimentează cu 2 lingurițe de curry de nucă de cocos.
Alte retete de supe bio
12-12-2021
Curry bio cu linte si dovleac
Mod de preparare: Un curry fin şi echilibrat cu linte, proaspăt şi uşor, cu accente picante Se [...]
05-08-2020
Gazpacho bio de tomate cu capsuni
Spalati toate legumele si fructele bio, dacă este necesar, miezul, coaja etc. Le taiati in bucati [...]