Reteta Supă cu dovleac şi nucă de cocos
retete supe bio

Ingrediente
  • 600g dovleac Hokkaido
  • 1 ceapă
  • 1 căţel de usturoi
  • nişte ghimbir proaspăt ras (aprox. 3 cm)
  • 2 linguri de ulei de măsline extra-virgin RAPUNZEL
  • 400ml lapte de cocos RAPUNZEL,
  • 600ml supă de legume RAPUNZEL
  • sare de mare RAPUNZEL
  • curry
  • curcuma (şofran de India)
  • ulei de bostan RAPUNZEL
  • seminţe de bostan RAPUNZEL
  • eventual o portocală

4 porţii

Preparare:
Dovleacul se taie în cubuleţe mai mari  -  dovleacul Hokkaido nu trebuie descojit. Ceapa tăiată cubuleţe şi usturoiul zdrobit se călesc de ulei de măsline. Se adaugă cubuleţele de dovleac, curry, cucurma şi să călesc împreună puţin. Se completează cu lapte de cocos şi supă de legume şi se fierbe aproximativ 15 minute la foc mic.  Supa se toacă până devine cremă şi se condimentează cu sare.

Se decorează cu puţin ulei de bostan şi nişte seminţe de bostan şi se serveşte.

Sfat: înainte de servire adăugaţi sucul de la o portocală întreagă sau de la o jumătate de portocală, mai încălziţi supa scurt, dar fără să fiarbă. Portocala conferă supei o aromă proaspătă, de fructe.

La aceasta reteta am folosit

Lapte de cocos bio
Curcuma macinata
Seminţe de bostan prăjite

Alte retete de supe bio

24-01-2019

Supa bio cu barba caprei si pastarnac

Detalii: 35 min Produs vegan, cald, repede de preparat Pentru servit: 2 linguri otet Aceto [...]

18-07-2017

Supă de legume cu nucă de cocos

4 porţii Preparare: Amestecaţi cu o zi înainte 600 ml de apă clocotită cu fulgi de nucă [...]

DISCOUNT
4%
pentru comenzi
mai mari de 300lei
DISCOUNT
5%
pentru comenzi
mai mari de 500lei
DISCOUNT
6%
pentru comenzi
mai mari de 750lei
DISCOUNT
7%
pentru comenzi
mai mari de 1000lei

Transport GRATUIT!
la comenzi mai mari de 200lei

Comanda minima
50 lei

Livrare
24/48 ore

Retete bio Rapunzel

Wir machen Bio aus Liebe.

smartart.ro