Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

Reteta Terci bio la cuptor, reteta Rapunzel
retete mic dejun bio

Ingrediente

pentru 4 persoane

optional: Iaurt

Versiunea 1: Puneti caisele sau pasta de caise cu fulgi de ovaz intr-un recipient rezistent la cuptor. Se toarna peste el lapte foarte fierbinte si se lasa acoperit 10 minute. Apoi condimentati cu sirop de caise, sare si cardamom, amestecati totul impreuna. Asezati feliile de banane pe terci si intindeti caju taiat deasupra. Se coace la cuptor pentru 20 de minute pe raftul din mijloc la 180C (caldura sus/jos). Se serveste simplu sau cu iaurt.

Versiunea 2:
Taiati caisele sau pasta de caise in bucati mici si puneti-le intr-un recipient rezistent la cuptor cu fulgii de ovaz. Se toarna lapte rece peste ele, se condimenteaza cu sirop de caise, sare si cardamom, se amesteca totul impreuna si se pune acoperit in frigider peste noapte. Dimineata, adaugati bananele si nucile de caju in terci. Apoi coaceti in cuptor asa cum este descris mai sus.

La aceasta reteta am folosit

Caise bio intregi dulci
Fulgi mari de ovaz Rapunzel
Fulgi mici de ovaz rapunzel
Sare de atlantic fina
Sfărâmătură caju mare HIH

Alte retete de mic dejun bio

16-01-2022

Terci cu hrisca bio

Se amesteca pasta de migdale bio cu apa, amesteand cu telul sau cu ajutorul unui mixer. Se ia [...]

26-09-2021

Clatite bio cu naut

Mod de preparare: Cu ajutorul unui tel se amesteca faina de naut bio cu apa, ceapa, chilii si [...]

DISCOUNT
2%
la comenzi
mai mari de 300lei
DISCOUNT
3%
la comenzi
mai mari de 500lei
DISCOUNT
4%
la comenzi
mai mari de 750lei
DISCOUNT
5%
la comenzi
mai mari de 1000lei

Retete bio Rapunzel

transport gratuit

Transport GRATUIT!
la comenzi mai mari de 200lei

livrare din stoc

Livrare din stoc
24/48 ore

Wir machen Bio aus Liebe.

smartart.ro