Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

Reteta Foietaj bio cu pere, ciocolata si inghetata
retete deserturi bio

Ingrediente

Pentru 2 persoane

  • 2 rondele de foietaj bio
  • 1 pară bio
  • 350 ml suc de struguri sau vin roşu
  • 60g de zahăr din trestie Cristallino RAPUNZEL

Îngheţata de scorţişoară

Topping

Rondelele de foietaj bio se aşează într-o tavă de copt tapetată cu hârtie pentru copt şi se coc conform indicaţiilor de pe ambalaj; se curăţă perele, se taie jumătăţi şi se fierb timp de 7 minute în sucul de struguri împreună cu zahărul din trestie; se scurg, iar cu o lingură se îndepărtează cu atenţie sâmburii.

Cuburile de îngheţată, scorţişoara şi sucul concentrat de agave bio se omogenizează cu un blender de mână până obţinem o compoziţie fină şi se lasă aproximativ 60 de minute la răcit în congelator.

Ciocolată se topeşte pe baie de aburi. Jumătăţile de pere de aşează pe rondelele din foietaj, deasupra se pune o bilă de îngheţată, iar apoi se distribuie ciocolată topită sub formă de fire deasupra; se presară cu zahăr amestecat cu scorţişoară şi se decorează cu frunze de mentă.

Timp de preparare: 30 minute
Timp de răcire: 60 minute.

La aceasta reteta am folosit

Pasta de caju bio
Ciocolata amaruie 90% cacao si zahar de cocos
Scortisoara macinata

Alte retete de deserturi bio

30-01-2022

Batoane cu unt de arahide

Urmariti etapele intocmai pentru a prepara batoanele bio cu unt de arahide. Preincalziti cuptorul [...]

23-01-2022

Tortteles cu crema Samba bio

Preparare desert delicios cu crema Samba rapunzel bio. Incepeti prin a preincalziti cuptorul la [...]

DISCOUNT
2%
la comenzi
mai mari de 300lei
DISCOUNT
3%
la comenzi
mai mari de 500lei
DISCOUNT
4%
la comenzi
mai mari de 750lei
DISCOUNT
5%
la comenzi
mai mari de 1000lei

Retete bio Rapunzel

transport gratuit

Transport GRATUIT!
la comenzi mai mari de 200lei

livrare din stoc

Livrare din stoc
24/48 ore

Wir machen Bio aus Liebe.

smartart.ro